Ducati пусна Diavel в AMG-версия

Официално Ducati Diavel AMG Special Edition ще бъде представен на 64-ото международно автомобилно изложение във Франкфурт от 15 до 25 септември. Това е флагманът на семейството Diavel за 2012 г., като своеобразен принос към спорната марка AMG.  
Моделът Ducati Diavel AMG Special Edition е на базата на мотоциклета Diavel Carbon. Нови обаче са фирмените AMG джанти с пет спици, карбоновата решетка с алуминиеви елементи, спортен ауспух AMG и седалка от алкантара също в AMG стил. Всеки двигател на мотоциклета се настройва ръчно и индивидуално, а името на механика, който е правил настройките е гравирано от лявата страна на машината. Освен това всяка машина ще има табела с номер на резервоара, да подчертае екслузивността на машината. Байкът ще се предлага само в черно матово карбоново изпълнение с фирмена бяла лента на AMG.
Като допълнение към мотоциклета в началото на 2012 г. ще има и набор от аксесоари – кожено яке с екслузивен дизайн и каска. Поръчките за новия мотоциклет започват да се приемат с откриването на франфуртския салон.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.