Ducati отзовава 1199 Panigale

 

Официално само северноамериканското подразделение на италианците – Ducati North America обяви, че привиква обратно 375 мотоциклета от модела за 2012 г. Причината е някакви предполагаеми проблеми в задното окачване. Говори се, че име вероятност в привиканите мотоциклети да има някакъв дефектен болт в задното окачване. Това е болта, който свързва рамата със задното окачване. Ако той се развие, окачването ще се разпадне. Това съобщиха от Националното управление по безопасност на движението в автотранспорта на САЩ (National Highway Traffic Safety Administration).
Ducati в близко време обещава да уведоми всеки конкретен собственик на такъв мотоциклет. Въпреки това собствениците, които разберат за акцията по отзоваване, сами да потърсят местния дилър за отстраняване на „лошия” болт.
В САЩ това е пета кампания на привикване обратно от страна на Ducati в началото на годината. За последно Ducati привикаха от североамериканския пазар 283 мотоциклета за 2012 г. с проблем в спирачките. В кампанията попаднаха 848 EVO, Hypermotard 796, Monster 1100 EVO, Monster 796, Multistrada 1200 ABS и Streetfighter 848.

 


One thought on “Ducati отзовава 1199 Panigale

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.