Ducati Diavel Titanium e вече при дилърите

В дилърските центрове на Ducati вече се появи модела Diavel Titanium, който бе представен на мотосалона EICMA в Милано в края на миналата година. Машините са в ограничен брой от 500 екземпляра и са продадени предварително. Затова само няколко дилъра по света ще получат такъв мотор.
Ducati Diavel Titanium е с 5 кг по-лек от базовия и тежи 205 кг. В конструкцията са използвани предимно леки материали, като титан и карбон. Благодарение на цвета си, мотоциклетът веднага привлича внимание. Джантите са оригинални и са произведени специално за този модел от Marchesini. Те се съчетавт прекрасно с титановия резервоар и къстомизираната задна седалка, която е от алкантара и с метална емблема. Всеки един мотоциклет има такава емблема с уникален номер.
Двигателят на мотора е с мощност 162 к.с. при 9250 об./мин., с максимален въртящ момент от 130,5 Нм при 8000 об./мин. Елементите на окачването са от Marzocchi и Sachs. Машината е с 6-степенна предавателна кутия, тракшън контрол, система handsfree, различни режими на езда и ride-by-wire. В Италия моторът се продава за 28 740 евро.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.