Десетки тестваха скутери KYMCO Десетки тестваха скутери KYMCO

Десетки фенове тестваха скутерите на KYMCO на 19 и 20 май. Масовото каране за настоящи и бъдещи клиенти, бе организирано от вносителя на марката за България – фирмата Сенакс. Тестът премина в градска среда и с ключовите послания, които са много важни за мотористите – отговорност, безопасност, сигурност. В подкрепа на кампанията за повече внимание на пътя, участниците в тест драйва получиха всичко най-необходимо за един водач от гледна точка на неговата безопасност. Един от участниците спечели абонамент за сп. Moto Club.

DSC_0040

Стартът и финалът на всеки един тестов тур бе от офиса на Сенакс – бул. „Проф. Цветан Лазаров” 92. Участниците в теста се движеха в контролирана група с водач при спазването на всички правила за движение.  Една обиколка в града бе между 40 и 60 минути, в зависимост от темпото на групата. В тестовото каране на разположение на участниците бяха най-новите модели на марката с обем на двигателя от 50 до над 125 куб. см. Сред тях беше и максискутера на KYMCO – AK 550, към който имаше огромен интерес.

Не липсваха и клиенти, които купиха скутер от избран наличен модели. Те, както и тези, които все още размислят, до 31 май могат да включат в програма „Лоялност” и да пазаруват мотоекипировка с различни нива на отстъпки. Нещо повече – всеки може да си избере скутер с 15 % отстъпка за определени модели. Така организаторите правят реверанс към своите клиенти и удължават промоционалния срок.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *