Дами бият Мартин Чой

Те се срешнаха с него в Playground в столичния търговски център Paradise Center, където присъстваха почитатели на мотоциклетния спорт и журналисти.
По време на събитието, всички присъстващи премериха сили с популярния пилот в интерактивна мотоциклетна надпревара. Особено настървени бяха дамите, които побеждаваха с лекота Мартин, а първа изпита радостта от победата над Мартин бе Ивелина Славкова, мениджър Отдел „Реклама и спонсорства“ в GLOBUL. Е на тернажора Чой може да губи и от дами дори. Важното е да печели на пистата.
Късметлиите, които имаха шанс да се запознаят с Мартин Чой, бяха определени в специална Facebook игра. Тя се проведе на фен-страницата на GLOBUL в периода от 11 до 22 септември 2013 г., като в нея се регистрираха близо 343 потребители. Участниците трябваше да отговорят на въпроса „Какъв мотор кара Мартин Чой?“, а всички, които дадоха верен отговор – BMW S 1000 RR –бяха включени в томболата за определяне на победителите.
Ивелина Славкова каза: „Поздравяваме GLOBUL Racing Team за успехите, които екипът постигна през този сезон. Мартин Чой е пример за пилот, който печели благодарение на своя висок професионализъм, дисциплина и страст към спорта. Надяваме се, че срещата ще е наистина вдъхновяваща и полезна за всички участници.“
Партньорството между GLOBUL и Чой датира от 2011 г., когато талантливият пилот спечели титлите на България, на Европа и на Източна Европа в клас SST 1000. До момента Чой вече има над 20 шампионски отличия.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.