ClubS1 празнува „С пълна газ”

Не, многобройните гости и приятели на са се мъчили да сядат в болид, а в удобните кресла на Cinema City, Мол София, за да видят предпремиерно филма Rush или казано понашему „С пълна газ”.
След като опитаха превъзходния вкус на световно известното шампанско Moët&Chandon, подплатено с тънки мезета от Еsterhasi, всички се настаниха в киносалона, за да се пренесат в далечната вече 1976 г. и битката по пистите от Формула 1 между Джеймс Хънт и Ники Лауда за световната титла. Личните съдби се преплитат по неповторим начин с един от най-напрегнатите шамвпионати в историята на Формула 1. Ролята на пилота на McLaren Джеймс Хънт изпълнява Крис Хемсуърт, познат от филмите „Тор”, „Снежанка и ловецът“ и „Отмъстителите”. В звездата на Ferrari Ники Лауда се превъплъщава германския актьор Даниел Брюл, познат от „Гадни копелета“. Болидите не само на двамата, но и на останалите пилоти на стартовата решетка са автентични. Не е само това. Дори дрехите на хората от боксовете и от публиката са от средата на 70-те години на миналия век.
Изобщо – филмът е велик и ще се хареса не само не феновете на Формула 1 и на автомобилния спорт, а и на обикновените зрители. То обаче ще трябва да изчакат до 27 септември, за да могат да се насладят на супер продукцията на Рон Хауърд – Rush или „С пълна газ“.Лентата се разпространява по кината от Тандем Филм.
Галапремиерата се осъществи благодарение подкрепата на Далко Моторс, вносители на инструментите Beta. Гости бяха хора от автомобилния бизнес в България, автомобилни състезатели – сред които Катя Стратиева, Димитър Илиев, Крум Дончев, Ива Русинова, както и други добре познати почитатели на Формула 1 като например Наско от БТР.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.