CHILDREN OF BODOM ще мезят с люти чушки

Концерта на BODOM наближава, и едва ли има метъл фен който да не иска да е там. В наскоро дадено интервю, барабаниста на бандата Яска сподели: „Надявам се да видя много от хората, с които се забавлявахме на предишния ни концерт в София. Очаквам страхотно шоу! Помня, феновете носеха уникален заряд и наистина нямам търпение да се върна там“.
Втория концерт на бандата у нас определено ще си заслужава, Той е в подкрепа на от новия осми по ред албум „Halo of Blood“. До края на следващата година „Децата“ планират да са готови и с още по-нов албум. Остава въпроса от толкова турнета кога им остава време за пиене? Е, явно намират, пък и мезе са си предвидили. Преди да стъпят на сцената Алекси Лайхо и компания ще „загреят“ с буркан люти чушки и кисели краставички, споделят с усмивка организаторите, а след „мелачката“ в София многобройните гости веднага ще потеглят към следващата спирка в разписанието им  – съседна Гърция, където ще изнесат два поредни концерта.
За събитието организаторите от Phoenix Entertainment със съдействието на Loud Concerts,  съобщават, че билетите има на цена от 40 лв., а в деная на концерта ще са по 50 лв. С ценните хартийки може да се сдобиете от мрежата на Ticketstream.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.