Бяла зима с бр. 12 на Moto Club

Но какво по хубаво от това да си приседнем до каминката, печката или радиатора на топличко, да си сипнем по едно питие и да разгърнем страниците на брой 12 на списание Moto Club. То вече е в разпространителската мрежа и можете да си го купите.
Повярвайте, в списанието има доста интересни неща за четене. Естествено, централното събитие по традиция в последния брой за годината от доста време насам е най-голямото мотоциклетно изложение в света  EICMA 2013 в Милано. Разказваме за всички премиери, а за два мотоциклета пишем по-подробно. Това са новите Triumph Thunderbird и Victory Hammer. При екологичните премиери от Милано пък представяме електрическите возила E-bike от Athena Cycling.
В последните хубави дни за каране на мотоциклет успяхме да покараме две машини за сравнителен тест – BMW R 1200GS срещу Ducati Multistrada 1200S GT. Наши читатели пък ни разказаха за последните си преживявания на седлото на мотоциклета за този сезон по пътищата на родината. Очакваме и българската премиера на един от най-продаваните триколесни скутери в Европа, като ви разказваме за Peugeot Metropolis. Като стана дума за очакване, то металистите и мотористите, почитатели на твърдата музика, вече са в очакване на едно велико събитие в зала Арена Армеец. Там през март на куп ще се съберат част от най-великите в метъла на фестивала Metal All Stars!
В брой 12, в края на годината отбелязваме още един юбилей – 110-годишнината на Husqvarna.  Шведските мотоциклети, които сега са австрийска собственост са славни спортисти. Като стана дум за спорт, то ви срещаме с цяло съзвездие шампиони. Едните са в MotoGP – Марк Маркес, Маверик Винялес, Валентино Роси, отборът на Repsol Honda. Другите са всички наши медалисти в мотоциклетните дисциплини – мотокрос, супеурмото и писта от националните и източноевропейските шампионати.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.