BMW представи R 1200 GS Adventure

BMW Motorrad представи новата версия на популярния си мотоциклет от серията GS – R 1200 GS Adventure. От компанията твърдят, че появата на тази машина символизира началото на нова глава в историята на успеха на модела GS, който е на пазара от 30 години.
GS Adventure e създаден за пътешествия на дълги разстояния. Двигателят му е като обикновения R 1200 GS, с обем 1170 куб. см и мощност 125 к.с. при 7750 об./мин. и максимален въртящ момент от 120 Нм при 6000 об/мин. Отличителното при този байк е новата система на охлаждане, която е с течност, а не въздушно-маслено, както преди. Нова е и 6-степенната скоростна кутия, която е вградена в корпуса на двигателя заедно със съединителя в маслена баня. За първи път в сериен мотоциклет на BMW карданния вал, който не се нуждае от обслужване се намира от лявата страна. Монтиран е и допълнителен амортисьор, който да поема излишните вибрации.
Мотоциклета си предлага с три нови цвята – Olive Matt, Alpine White и Racing Blue Metallic Matt. Резервоара е с обем 33 литра, клирънса е с 20 мм по-голям от този на стандартния байк.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.