Бензиностанции ЕКО стартират програма „Сигурни за всеки литър”

Програмата стартира с публична проверка на дебита на колонките, както и моментен тест на основните характеристики за качеството на горивата на бензиностанция от веригата ЕКО (на бул. Борис III) от представители на лицензираната компания. Направените полеви тестове показаха пълно съответствие на измерените показатели и затова „Булгарконтрола“ маркира с жълт стикер проверените колонки.
„Ние винаги сме приветствали изненадващите проверки от страна на регулаторните органи, тъй като те работят едновременно за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите.  „ЕКО България”  инициира програмата  „Сигурни за всеки литър“, за да покаже, че държи на безупречното качество на горивата и на обслужването на клиентите си. Програмата е пример за прозрачност в отношенията ни с потребителите и затова, че ние нямаме съмнения в предлаганите от нас продукти и услуги и искаме и клиентите ни да са сигурни в това.“, сподели Георги Деянов, Изпълнителен директор на  „ЕКО България“ ЕАД. 
„Подобни програми на „Сигурни във всеки литър“ се осъществяват на още два пазара, на които оперира Hellenic Petroleum Group. Качеството на горивата и грижата за клиентите са изключителните приоритети за компанията ни във всички държави, в които работим.“,  допълни Петрос Каралис, Директор „Международни пазари“ на Hellenic Petroleum Group.
Изненадващите проверки на обектите на бензиностанции ЕКО ще се извършват от институцията по контрол на качеството в България – лицензираната компания „Булгарконтрола“ АД. Компанията съществува на българския пазар от 1952 г. и е сертифицирана от Lloyd’s Register Quality Assurance в съответствие със стандарт ISO 9001:2008.  Дружеството e член на Института по енергията (IE) – Лондон, на Международната асоциация по търговия със зърно и храни (GAFTA) – Лондон, Категория Superintendent и на Международната федерация на асоциациите за маслодайни семена, растителни и животински масла и мазнини (FOSFA) – Лондон, Категория Superintendent.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.