Американци се показват на Yokohama Show

                                                                                   

Това определено е събитието на годината за ентусиастите в Япония. Списъкът на гостите тази година включва имена като Били Гибънс от ZZ Top и актрисата Кенди Кларк, позната като Деби от филма „Американски Графити”, а също скулптора Джеф Декър и др.
Американците показаха силно присъствие със своите грабващи окото и всяващи страх машини. Коул Фостър, от Salinas Boys, беше там с новия си къстам чопър базиран на Yamaha SR500. Този модел не се продава в Щатите, но се радва на широка популярност сред майсторите на ръчно изработени мотоциклети в Япония. Небезизвестния собственик на Hippy Killer Garage и звезда на Choppertown – се появи с неговия наподобяващ драгстер чопър Plum Smuggler. Мераклията Роланд Сандс направи страхотно шоу за зрителите като направо подпали гумите при появяването си с великолепната машина No Regrets. Дани от Hard Nine Choppers в Швейцария, показа маниашкото си, наподобяващо BMX творение – Харлей DMX с джанти в стил Skyway.
Домакините се бяха постарали да има за всекиго по нещо и не забравиха да предоставят на ентусиастите също страхотно изобилие от части и аксесоари за хот роуди и къстъм мотори.


Източник: motorcyclenews.com
Снимки:
http://www.mooneyes.co.jp