Звезди и шампиони в новия брой 63 на списание Moto Club

Настъпва есента и един след друг големите шампионати в моторните спортове приключват. Вече стават известни шампионите в отделните дисциплини на две колела. В новия брой 63 на на списание Moto Club ние ви срещаме с тях, както и с други звезди от световните писти и трасета. Но освен мотоспорта, има и много други интересни теми. Списанието вече е в разпространителската мрежа.
В него можете да прочетете за новия световен шампион в супербайка Джонатан Риа от заводския тим на Kawasaki. Знаят се вече и носителите на короната в двата класа на мотокроса – Ромен Февър с Yamaha (MXGP) и Тим Гайсер с Honda (МХ2). В този, втория клас отлично се представи и нашият пилот Петър Петров, който от средата на сезона стана заводски пилот на Kawasaki. Завършиха шампионатите на писта и супермото на България и на Източна Европа. За тези надпревари, както и за серията от състезания в мотокроса ви разказваме в новия брой. Разбира се, в MotoGP продължава титаничния дуел на двамата съотборници в Yamaha Валентино Роси и Хорхе Лоренсо. Разкриваме едно от секретните оръжия на единия и на другия.
Наш екип беше и на катаджийската Олимпиада – конкурсът „Пътен полицай на годината 2015“. Отличието спечели известният в мотоциклетните среди сливенски пътен полицай Николай Стойчев. С максискутера Yamaha T-MAX се разходихме до Триград. Български мотоциклетисти се вкючиха в международната благоторителна инициатива Distinguished Gentleman’s Ride, а София влезе в списъка на 400-те града в света, подкрепящи борбата с рака на простата.
Вече сме в очакване на новостите, които ще бъдат показани на най-голямото мотоциклето изложение EICMA в Милано. Наред с това разказваме и за два нови мотоциклета на две възродени марки – Horex VR6 Silver Edition и Husqvarna FS450.
Както личи, отново ви предлагаме разнообразни теми и интересни материали. Остава само да си вземете новия брой и да го разлистите, за да разберете още подробности.
Приятно четене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.