Жега, протести и новият брой 8 на списание Moto Club

Всъщност политиците избърсаха морни чела и тръгнаха към морето, докато тези, дето им искат оставката правят плажна революция на жълтите павета. И в това жегаво лятно време дойде новият брой 8 на списание Moto Club.
Горещо или не, в новия брой сме ви подготвили много изненади. При новите мотори смятаме, че сме задоволили доста претенции с представянето на Bennely BN600, новият
Suzuki Hayabusa ABS 2014 и цялата гама за ендуро и крос на Honda за догодина.  Имахме възможност да тестваме съвсем новия Honda CB 1100, а също и екзотичния американски кафе-рейсър Buell 1125 CR. За любителите на ретро машините разказваме за една известна марка, преди с мотоциклетите си, а сега с велосипедите – Bianchi.
Въпреки жегите, доста попътувахме по мотосъбори този месец. Наш човек ходи чак до Гармиш Партенкирхен на BMW Motorrad Days 2013 и имаме специален репортаж.  Бяхме на купона на МС Калашниците на Побит камък, а също гостувахме и на МС Bad Company във Велико Търново, за да видим стягат ли се за прочутия си купон. Като стана дума за пътуване, бяхме и до Белгард за концерта на Slayer, та да почетем паметта на покойния Джеф Ханеман. Сигурно феновете на трашметъла ще ни завидят. Като откриха Дунав мост 2, ходихме и дотам, за да видим дългоочакваната втора суха връзка с Румъния. И известната фирма Motopower се премести в нов дом. Къде, ще разберете от списанието.
Щом е лято, по пистите става много горещо. А и нашенци жънат успехи –  в европейския  шампионат на Супермото, нашите пилоти взеха 3 титли от три възможни,  пистарите също печелят и са на щурм към титлите на Източна Европа, а Петър Петров постигна най-доброто си класиране в световния шампионат по мотокрос. Срещаме ви с една голяма звезда от близкото минало – Кралят на супербайка Карл Фогърти. Пилотите от MotoGP са в лятна ваканция, но един новак натри муцуните на асовете. Името му е Марк Маркес, а как го прави, ще разберете от страниците на новия брой.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.