За първи път в България  тест драйв на Benelli – италиански мотоциклети от 1911 г. За първи път в България  тест драйв на Benelli – италиански мотоциклети от 1911 г.

Фирма Сенакс е официален вносител и представител на италианските мотоциклети Benelli. Те се отличават се с неповторим дизайн и стил на фона на изключително добро качество и достъпни цени.

За първи път в България ще се проведе тест драйв на Benelli тази събота и неделя – 18 и 19 май  в София. Стартът е  пред шоурума на фирма Сенакс на бул. “Проф. Цветан Лазаров” 92, от 10 до 17 часа. Желаещите да се включат и да усетят тръпката от карането на  Benelli могат да се запишат на тел. 0889/42 35 15 и на 0892/ 922 922, както и на e-mail: atsarevska@senax.bg;

Всички модели от гамата на Benelli  са налични за тестване. Потребителите ги определят като „изключително вдъхновявщи мотоциклети, които са достъпни за българския купувач”. Марката беше премиерна на мотоциклетното изложение Moto Expo 2019,  а фирма Сенакс вече успя да продаде няколко модела Benelli, които се радват на огромен интерес.

Мотоциклетите на Benelli  са фокусирани към разумното потребление. Не на последно място, те са направени в съответствие с всички изисквания за опазване на околната среда, покриващи EU4 спецификация.

Всеки записал се за тест драйв  ще има възможност да се убеди в качеството на Benelli.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *