За нас

[vc_row][vc_column][vc_column_text]След кратко прекъсване от три месеца, списание Moto Club отново започва да излиза. Сега обаче сме заедно с друго сродно издание – ClubS1, където също темата е високите скорости и страстта към моторите. Тематиката на списание Moto Club си остава същата – мотоциклетите. Причината се знае – веднъж яхнал мотора няма спирка. На пътя или в гората, а и все повече ценен в гадски условия, мотоциклета постепенно става от лукс, необходимост. Вие читателите сте другата причина, фенове до край! Но също така непреклонни, това си пролича през тези няколко месеца. Не спряхте да ни пишете и да се обаждате с едно единствено искане, списанието да продължи да излиза.

Е, ето го отново!

Така че ще бъдете отново с любимото си списание и ще плащате за две на съвсем достъпната цена от 5 лв. Форматът е нов и е по-удобен, идеален за малкото място с което разполагаме в багажното или куфарите. Така ще сме заедно без да си пречим, вие ще ни чете на път, а ние ще ви информираме и забавляваме.

Със сигурност в Moto Club отново ще намерите интересно четиво за нови модели; за тестове на мотоциклети; за качествена екипировка; за това как да поддържаме машината си; за мотоциклетните състезания у нас и по света – Мото GP, супербайк, мотокрос, триал, ендуро и др. Наред с новостите в мотоциклетната техника, ще ви разказваме отново за историята на даден модел или личност, за пътуванията – наши или на читатели до най-красивите места у нас или по света. Започват и мотосъборите, а за някой от тях както винаги, ще намерим място на страниците на списанието. А какви мотори без рок и метъл! Е, ще има и материали и за това.

В същото време в нашия сайт – www.motoclub.bg ще продължаваме да ви информираме за всичко най-ново в света на мотоциклетизма и всичко свързано с него. Това личи по броя на посещенията, които има всеки ден. Те непрекъснато нарастват. Мотоциклетни новини, предимно от света на спорта, можете да прочетете и на сайта www.clubs1.bg.

Затова бъдете заедно със списанията Moto Club и ClubS1.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][banner728 banner=“default“][/vc_column][/vc_row]