Японските масла ENEOS вече са в България

JX Nippon Oil & Energy Europe – европейският клон на най-голямата японска компания за смазочни продукти, официално представи маслата ENEOS, които имат приложение за леки и тежкотоварни автомобили, автобуси, мотоциклети, строителни машини и други. На представянето на продуктите присъства и японския посланик у нас, Негово превъзходителство Макото Ито.
Томоюки Нишифуджи, изпълнителен директор на JX Nippon Oil & Energy Europe заяви, че компанията непрекъснато развива създаването на лубриканти по най-съвременните технологии и се радва от десетилетия на близки, взаимоизгодни и изключително успешни взаимоотношения с японските автомобилни производители. Използването на смазочните продукти ENEOS осигуряват допълнителни предимства както в повишаване на качеството, така и в намаляване на разходите при експлоатацията на двигателите. JX Nippon Oil & Energy си партнира с автомобилни производители като Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Daimler и GM, което е най-доброто доказателство за високо качество и технологичност на маслата. Всички нови мотоциклети, произведени в Япония от Honda и Yamaha излизат от завода с масла ENEOS. Наскоро бе подписан и договор за техническо партньорство със заводския тим Yamaha Factory Racing в MotoGP. Така през този сезон машините на Хорхе Лоренсо и Бен Спийс ще се състезават с маслата ENEOS.
Марката ENEOS предлага пълната гама продукти, които отговарят напълно на високите изисквания както за мощност, ефективност и сигурност, така и за икономия на гориво. JX Nippon Oil & Energy гледа на България като на пазар с висок потенциал и затова ще положи всички усилия да създаде гъвкави и изгодни пазарни условия, както за своите търговци на едро, така и за крайните клиенти. Смазочните продукти ENEOS ще бъдат на разположение на българския потребител в малки и големи разфасовки, като продуктите са одобрени и от европейските, и американските производители на автомобили.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.