Yamaha обяви цени на новите Tracer 900 и Tracer 900GT за 2018 г.

Броени дни преди коледните и новогодишните празници, в края на миналата година Yamaha обяви цени на новите Tracer 900 и Tracer 900GT за 2018 г. След представянето на мотора, който се утвърди като спортен туринг модел в средна  категория, отново привлече вниманието в цяла Европа. Машината направи световна премиера на 6 ноември 2017 г. на изложението EICMA в Милано, като заедно с Tracer 900, бе показан и Tracer 900GT, а мотото бе „Пионери на емоцията“.
Tracer 900 за 2018 г. се основава на силните страни на оригиналния досегашен модел, като същевременно предлага подобрен туристически потенциал и качества на още по-изтънчен и висококачествен продукт. Подобренията включват преработени панели, по-тесни ръкохватки и по-тънки предпазители за ръцете, както и нов, регулируем с една ръка по-голям екран, който предлага по-добра защита от атмосферни влияния. Комфортът за ездача и пътника е станал по-добър с ново място за сядане, заедно с преработени стъпенки. Нов е и шарнира а настройките на окачването отзад са ревизирани. Новият Tracer 900 ще бъде на разположение в два цвята Nimbus Gray и Tech Black от април 2018 г. Цената варира в зависимост от страната.
Tracer 900GT е разработен на базата на Tracer 900 и споделя същите подобрения на спецификациите за 2018 г.  Tracer 900GT е създадена, за да предложи на ездачите спортни туринги най-добрия пакет на конкурентна цена. Всъщност новият Tracer 900GT е снабден с набор от изключителни характеристики, включително бързо разглобяеми 22-литрови твърди странични куфари, както и пълноцветен TFT инструментален дисплей и нагряване на дръжкита.
„Позлатените“ вилки подчертават ексклузивността на модела на GT, а задният амортисьор включва нов дистанционен регулатор, а круиз контрола е стандарт.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.