Yamaha обяви цена и 3 пакета аксесоари за новия Tricity 300

Yamaha извежда сегмента Градска мобилност (Urban Mobility) на следващото ниво с представянето на изцяло новия Tricity 300. Машината е  интелигентен и модерен 3-колесен скутер с най-добрата в класа спецификация и първокласно качество на сглобяване.
Динамичният стил придава свеж и спортен нов облик на градските улици. Фактът, че е най-лекият модел в своя клас, го прави идеален за първи скутер на клиентите.
Предлага се в избор от три цвята, Nimbus Grey, Tech Kamo и Gunmetal Grey. Tricity 300 ще се появи на пазара през юли 2020 година.
Цената варира за всяка страна ще бъде обявена при с местния дилър на Yamaha. Той може да даде конкретна информация.
Yamaha също е разработила три нови пакета аксесоари с гама от внимателно подбрани продукти. Те отговарят на индивидуалните нужди: Urban Pack, Sport Pack и Winter Pack.
Можете също да създадете мечтаната си Tricity 300, като използвате онлайн конфигуратора на модела на продуктовата страница на Yamaha Urban Mobility. Може да стане и  с мобилно приложение. То показва избраните оригинални аксесоари директно на скутера в зашеметяващите 360 3D изгледи.
Приложението Yamaha My Garage може лесно да бъде изтеглено с мобилно устройство от Apple App Store или магазина за игра на Android Google.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.