Yamaha МТ Tour за първи път в София. Тествайте тъмната страна на Япония!

За първа година България е домакин на една от спирките на вълнуващото турне MT TOUR. На 19 и 20 април, пред Националния стадион „Васил Левски”, 11 мотоциклета ще могат да се тестват безплатно в реални, градски условия.
Yamaha МТ Tour е eвропейско турне, организирано от Yamaha Motor Co. За първа година Yamaha България, като официалния дилър на марката, ще бъде домакин на една от спирките на вълнуващото турне. На 19 и 20 април, пред Национален стадион „Васил Левски”, актуалната към момента МТ гама ще бъде на разположение на всички фенове и желаещи да открият тъмната страна на Япония. Събитието се провежда под надслов „Заедно на пътя”! Мотоциклетите, предназначени за пробно каране се намират във впечатляващ с размерите си и визията си товарен автомобил.
Всеки ентусиаст може да заяви своето желание за пробно каране като се свърже с Yamaha България или посети шоурумът им. Разбира се, записване на място също ще бъде възможно, но хората с предварително запазен час ще са с предимство.
Нека разкрием още малко детайли относно събитието. На всеки половин час се сформира група, която ще кара по предварителен маршрут, предвождана от маршали. Градското трасе ще премине през Цариградско шосе, главните булеварди на ж.к. Дружба, отново Цариградско шосе, бул. Пейо Яворов, бул. Драган Цанков и обратно към Националния стадион.
Освен това, двудневната проява на Yamaha България цели да привлече вниманието на водачите на автомобили и да ги накара да обърнат повече внимание на мотористите, за да покаже, че всички са заедно на пътя, както и да призове за повишено внимание и толерантност.
Повече информация може да намерите на официалната страница на Yamaha Bulgaria във Facebook – www.facebook.com/YAMAHABULGARIA/


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.