Yamaha FJR1300AE става новият италиански национален полицейски мотоциклет

Италианският клон на Yamaha Motor Europe NV създаде и разработи проектът „Yamaha for Police“. Чрез него компанията предоставя на разположение своята дългогодишна технологична традиция и надеждност. Моторът ще служи на правоприлагащите органи и местната администрация.
Благодарение на програмата “Yamaha for Police”, Италианската национална полиция ще може да използва в работата си най-модерния спортен турър на Yamaha, създаван някога. Той е със специално създадени настройки.
Yamaha 90 FJR1300AE е доставен на италианската полиция. С него тя ще може да патрулира и да гарантира  обществения ред. Ще извършва  всички услуги, свързани с безопасността на гражданите.  Всичко това ще става с усъвършенствано и надеждно превозно средство, оборудвано със специален комплект.

Спецификация на полицейския мотоциклет

  • FJR1300AE се задвижва от 4-цилиндров редови двигател с обем 1298 куб. см. Това гарантира отлично ускорение, спортни показатели и нисък разход на гориво. При изпълнение на деликатните задачи на полицейските служители този двигател позволява стил на шофиране, подходящ за всички ситуации.
  • Специалното оцветяване е направено с цветовете и логата на бялото и синьото на италианската национална полиция. Включва и специфична схема, проектирана в партньорство с INTAV Srl, състояща се от:
  • LED мигащ маяк монтиран на телескопичен стълб
  • Двойка предни мигащи светлини с LED технология, интегрирана в стандартното предно стъкло
  • Звуков комплект, състоящ се от двойка неодимиум говорители с понижен профил, главен и помощен, оборудвани с електронен модул
  • Вградена двутонова сирена, с авариен и спасителен звук
  • Система за управление с водоустойчив панел с бутони, оборудван с бутони с подсветка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.