WorldSBK: Рекордна обиколка на Скот Рединг на тестовете в Мизано

Скот Рединт (ARUBA.IT Racing – Ducati) бе най-бърз във втория и последен ден на тестовете на WorldSBK. Те бяха на пистата Мизано – марко Симончели. Нова бе последен шанс на пилоти и темове да пробват машините си преди началото на сезона следващия месец.  Изненадващо на пистата се появи и  световния шампион за 2010 и 2012 г. Маккс Биаджи. Той караше Aprilia RSV4-RR.
Времето на Рединг бе 1:33.067, което го постави на първо място в класирането. Постижението ме бе по-добро от това в първия ден, когато пак бе първи. Обиколката е рекордна за пистата. Тя бе по-добра от рекорда на Том Сайкс (BMW Motorrad), поставен на квалификацията през 2018 г.  Съотборникът на Рединг – Чаз Дейвис бе 5-и с 1:34.054. Това с близо секунда по-бавно от времето на Рединг.
Джонатан Риа (Kawasaki Racing) бе втори с Kawasaki ZX-10RR. Той компенсира за  катастрофата си вчера с време  1:33.206. лидерът в шампионата Алекс Лоус (Kawasaki Racing) бе 4-и. Майкъл Рубен Риналди (Team GoEleven) се намърда между двете машини на Kawasaki.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.