Вторият скутер на Honda и Технополис отива в Пазарджик

„За първи път печеля от томбола и то такава страхотна награда – радваше се Спас, когато получи ключовете от Петър Спасов – представител на официалния вносител на Honda. – След няколко дни имам рожден ден и съдбата ми поднесе най-големия подарък в живота ми – скутер Honda Lead. Нямам търпение да подкарам машината. Благодаря на Honda и Технополис за чудесната игра.”
Името на Спас Деспов бе изтеглено от Ева Генкова, клиент на хипермаркет Технополис – Младост в София на 19 април. На тегленето на печелившия присъства помощник-нотариус Милена Благоева. Но това не е всичко!
Още 13 нови скутера Honda Lead чакат своите притежатели в хода на играта на Технополис. На финала в края на годината един щастливец ще получи мощно ATV Honda. Играта не е обвързана с покупка, а абонаментът за електронната брошура на Технополис е напълно безплатен. Единственото необходимо условие за всеки участник е да бъде абониран за електронната брошура на сайта на компанията и да открие 4-те символа „Знайко кара скутер Honda” в специалната брошура, която ще получи.
Наградите са наистина впечатляващи, тъй като всеки от 15-те скутера Honda Lead струва 5400 лв, а голямата награда – ATV е Honda TRX250 EX на стойност 8600 лв.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.