Vmoto Soco става официален доставчик на скутери за MotoE

Dorna Sports обяви, че Vmoto Soco става партньор на Световната купа на ФИМ Enel MotoE. Vmoto Soco е австралийска компания със седалище в Шанхай, която предлага удобен и достъпен 100% електрически транспорт с нулеви емисии. Компанията е новият доставчик на скутери за MotoE.

Споразумението ще осигури пет скутера Vmoto Soco за персонала на Enel MotoE, които ще се използват през сезон 2021. Производителят гарантира, че всички работещи в Световната купата могат да обикалят падока надеждно, ефективно и с нулеви емисии.

Чарлз Чен, управляващ директор на Vmoto: “Радвам се, че мога да съобщя, че подписахме това споразумение с Dorna. Маркетингът и рекламата на състезанията на MotoE са отлична възможност за нас да разширим обхвата си до редица нови потенциални клиенти и партньори. ”

Грациано Милоун, президент по Бизнес стратегията и развитието на Vmoto: “Много се радвам, че допринесох за това важно споразумение с Dorna за MotoE. Да бъдем партньор на Световната купа на ФИМ Enel MotoE е потвърждение на нашата страхотна работа и нашия важен растеж. Скутерът на Vmoto Soco, изцяло персонализиран в цветовете на Dorna, ще бъде идеалното допълнение към 100% зеления падок на MotoE.”