Във Финландия показаха италиански електробайк Rondine Motor Elettra

Той се казва Rondine Motor Elettra и е част от колекцията Farnesina Design Collection, която е зложена във финландската столица, заедно с продукцията на други известни италиански фирми като Ad Hoc, IFI, iGuzzini Loccioni, LumineXence, Metalco, Pininfarina, Italian Stone.
Хелзинки бе изпран за световна столица на дизайна за 2012 г.. Тази година градът празнува 200 години, откакто е столица на Финланди. На изложбата Electra е единственият мотоциклет, представящ италианският дизайн в този отрасъл. Основната идея на изложбата е нарастващата нужда от екологични и безвредни технологии. Всички характеристики на този мотоциклет много добре прилягат на темата. Rondine Motor Elettra е изцяло електрически байк, който първо бе представен на Ara Pacis в Рим, където го оцениха като отличен пример за иновационен и уникален електрически мотоциклет.
Rondine Motor е динамично развиваща се компания от областта Лацио. В основната философия на компанията са изследванията и иновативния подход. Концептът, представен в Хелзинки е разработен от Марко Нучители. Авторите на творението твърдо са убедени, че мотоциклетът ще влезе в масово производство.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.