TRIUMPF TIGER 900 – акцент в априлския брой на Moto Club

Светът вече не е същият. Светът е във война. Врагът е невидим, коварен, зъл, унищожителен – коронавирус или COVID-19. Зараза! Беше епидемия. Стана пандемия.
COVID-19 нанесе жесток удар на света. Заразата удари населението на всички континенти! Бързо, почти мълниеносно. Болниците са пълни, умират хиляди хора… Тръгна от Китай, удари Италия, Испания, цяла Европа, завладя и САЩ…Коронавирусът предизвика криза, удари глобалната икономика, финансите, здравеопазването, международен транспорт, спорта… Отложиха се значими световни събития. Нещата се промениха бързо, само за седмица, две. Градове опустяха. Пандемията ги обезлюди.
Коронавирусът не ни подмина и нас. Призивът „Стойте си в къщи!“ или #StayAtHome, стана животоспасяващ. Карантина, изолация, блокада, дистанция, забрана за социални контакти станаха средства за оцеляване. Медиците – лекарите и медицински сестри, са на първа линия в битката с COVID-19. Те са на фронта в болниците, в интензивните отделения, в кабинетите на личните лекари. Те са днешните герои. Поклон!
Ние, мотористите също се включихме в битката. БФ по мотоциклетизъм призова мотоклубовете да помагат на болни, възрастни и други нуждаещи се хора. На доброволни начала, с лични средства мотоклубове и отделни мотористи купуват лекарства и хранителни продукти и ги доставят на адресите на нуждаещите се.
Заради извънредното положение новият брой 112 на списание Moto Club излиза само в електронен вариант. Причината е, че повечето от местата, където се продава печатната версия са затворени и не работят. Електронната версия на Moto Club ще бъде по-лесна и достъпна за всички наши читатели, които си стоят у дома на платформата е-списание.
Ако сме единни и спазваме правилата за безопасност, ще се справим.
Приятно четене!
Пазете се!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.