Tristania също забиват на Loud Festival 2012

 

Готик метълът със симфонични елементи на Tristania ще бъде перфектно начало на летния метъл фестивал, след което Паркът на Летище София ще бъде огласен от Lacuna Coil, полските дет/блек машини Behemoth, прогресарите от Symphony X, както и легендите W.A.S.P. След разнообразната програма на първия фестивален ден, на 3 юни идва ред на тежката артилерия с Asphyx, Meshuggah, Soulfly, Annihilator и могъщите Slayer!
Tristania е създадена през 1996 г. в Норвегияи печели бързо фенове с перфектното съчетание на тежки дет метъл рифове, готик настроения и симфонични елементи. Добавете към тази смес и хармониите между  женските и мъжките вокали и ще получите Tristania.След много промени в състава, развитие на звученето и смяна на основната си певица, сега групата е по-сплотена и жива отвсякога. От 2007 г. в Tristania е харизматичната Mariangela Demurtas, чийто уникални вокални умения добавят още повече сила на музиката на групата. Последният албум на Tristania, “Rubicon” излиза през 2010 г.Норвежцитепродължават да пишат величествени песни, с мрачна атмосфера и уникални вокални хармонии.
Двудневни билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg . Вече могат да бъдат закупени и специалните комбинирани билети на цена от 104 лв, които включват двудневния пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг.
Напомняме, че освен убийствено добри групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.