The Dead Daisies с Глен Хюз също идват на Midalidare Rock in the wine valley The Dead Daisies с Глен Хюз също идват на Midalidare Rock in the wine valley

The Dead Daisies, водени от Глен Хюз, легендарният глас на Deep Purple, също се включват в Midalidare Rock in the wine valley. Супер групата е съставена още от китаристите Дъг Алдрич, свирил с Whitesnake и Dio, Дейвид Лоу, свирил с Mink и Red Phoenix и барабаниста Дийн Кастроново, свирил с Journey, Bad English и Hardline.

Супер групата The Dead Daisies ще свири преди хедлайнерите Judas Priest на 19 юли.

Глен Хюз е част от Rock And Roll Hall of Fame и е с богата музикална история. „Обожавам живите изпълнения и моментът е сега! Нямам търпение да тръгнем на турне с Daisies и да свирим на колкото се може повече сцени по целия свят. Работата по новия албум също беше уникална и искам колкото се може по скоро хората да го чуят“, споделя за новия си проект Хюз.

Новият, все още неозаглавен албум на The Dead Daisies се очаква да излезе в края на май 2020 г., преди началото на турнето. Албумът е записан във Франция в студио La Fabrique от продуцента Бен Грос.

„The Dead Daisies са изключително интересна група и за първи път ще са в България с този си състав. Ясно е, че Глен Хюз няма нужда от представяне на рок феновете. Ние като такива ще очакваме да чуем и някои от хитовете на Deep Purple в негово изпълнение“, споделят от Мидалидаре.

Второто издание на Midalidare Rock in the wine valley ще бъде на 17, 18 и 19 юли 2020 г.

Цените на билетите за 17 юли, когато хедлайнер ще са Running Wild еднодневен билет е 60 лева. За 18 юли, с хедлайнер Within Temptation, цената на еднодневния билет е 60 лева. За 19 юли, когато хедлайнер ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет е 80 лева. Тридневните билети са на цена от 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *