Sylosis и Moonspell също ще забият на Каварна рок фест 2011

Британските траш/метълкор младежи Sylosis ще разкрият какво могат на сцената на Стадион Калиакра на 16 юли. Това ще бъде първото гостуване на групата в България. Португалските метъл ветерани Moonspell от своя страна промениха деня на участието си във фестивала поради логистични причини. Групата ще забие през втория ден от Каварна Рок Фест 2011. Sylosis е създадена през 2000 г. Момчетата от Рийдинг имат зад гърба си два студиини албума, като последният – “Edge of the Earth”, излезе по-рано тази година. Парчетата на Sylosis, според основателя на групата Джош Мидълтън, са вдъхновени най-вече от олд скуул траша от Bay Area, съчетан с прогресив елементи и мелодични пасажи. За краткото си съществиване, групата се е превърнала в един от лидерите на новата вълна в британската метъл сцена. Ето и линк към последния клип на Sylosis – Empyreal, част от новия им албум може да видиге в тук

Ето и финалната програма на Каварна Рок Фест 2011:

15 юли
Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 юли
Opeth
Moonspell
Tiamat
Sylosis

17 юли
Arch Enemy
Lake Of Tears
Suicidal Angels

Традиционният рок фестивал в Каварна ще се състои от 15 до 17 юли в Каварна. На Каварна рок фест 2011 в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена като Paradise Lost, Sonata Arctica, Katatonia, Opeth, Tiamat, Arch Enemy, Moonspell и други.
Билетите феста са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др. Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск – 90 лв.
Подробности за фестивала търсете в интернет сайта на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, на www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.