Съвместните концерти S&M2 на Metallica и San Francisco Symphony излизат в албум Съвместните концерти S&M2 на Metallica и San Francisco Symphony излизат в албум

Съвместните концерти S&M2 на Metallica и San Francisco Symphony от 6-ти и 8-ми септември, 2019 г. са исторически на много нива. С тях се случва грандиозното откриване на San Francisco Chase Center. Това отново обединява бандата и Симфоничния оркестър за първи път от 1999 г. насам. След удостоения с ГРАМИ техен общ проект – албумът S&M. Представят за първи път първите симфонични версии на оригинални песни, написани и издадени след това.

Разпродадените концерти се радват на 40 000 фенове от близо 70 страни, както и на изключително медийно внимание. Rolling Stone: групата доказа, че всичко е възможно; Variety: “атмосфера, пълна с вълнение”; Mercury News: концерт, за който феновете ще говорят десетилетия напред; Consequence of Sound:истински празник на Metallica и тяхната музикална доблест.”

На 28-ми август, емоцията от концертите S&M2 ще бъде увековечена в албума на Metallica и San Francisco Symphony: S&M2. Изданието S&M2 ще излезе в разнообразни формати. От дигитална версия във всички водещи стрийминг платформи, до 4LP, 2CD, DVD и Blu-ray. Ще има лимитирани цветни винили 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box с включени ноти, китарни листове, плакати и много други ексклузивни материали.

С този дългоочкван релийз, емоцията, наречена S&M2, може да бъде напълно преживяна и от тези, които не са успели да присъстват на онези 2 незабравими вечери в Chase Center.

S&M2 е забележителен проект в дискографията на Metallica, и в музикален, и във визуален аспект. Продуциран е от Грег Файделман, заедно с Джеймс Хейдфилд и Ларс Улрих. Концертният албум S&M2 улавя повече от 2 часа и половина. В тях Джеймс, Ларс, Кърк Хамет и Роберт Трухильо  обединяват сили с близо 80 музиканти от Симфоничния оркестър на Сан Франциско.

Те са под ръководството на легендарния музикален директор на оркестъра Майкъл Тилсън Томас  и диригента Едуин Аутуотър. Концертният филм излиза в чисто нов вариант и е  дело на Джо Хътчинг  (Through The Never). Аудио-визуалната продукция е пренесена на друго ниво след октомври, 2019 г. с над 3700 кино прожекции в цял свят.

Албумът S&M2 от днес е наличен за предварителни поръчки, предшестван от S&M2 версиите на “All Within My Hands” и “Nothing Else Matters,” достъпни за стрийминг и даунлоуд в дигиталните платформи.

METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY: S&M2

Configurations:

– Deluxe Box (limited edition 4LP color vinyl, exclusive photobook, 2CDs, Blu-ray, sheet music, five guitar picks, poster, download card)

– Super Deluxe Box (all of the above + original sheet music signed by the band. Limited to 500 via Metallica.com)

– Black 4LP set w/photobook and download card

– Color 4LP set w/photobook and download card (exclusive to indie retail + Metallica.com)

– 2CD set w/36-page booklet

– 2CD/Blu-ray set w/36-page booklet

– 2CD/DVD set w/36-page booklet

– Blu-Ray

– DVD

– Digital Album

– Digital Movie

 

Track Listings:

 

LP 1 / SIDE ONE

1 The Ecstasy of Gold

2 The Call of Ktulu

3 For Whom the Bell Tolls

 LP 1 / SIDE TWO

1 The Day that Never Comes

2 The Memory Remains

3 Confusion

LP 2 / SIDE THREE

1 Moth Into Flame

2 The Outlaw Torn

LP 2 / SIDE FOUR

1 No Leaf Clover

2 Halo on Fire

   LP 3 / SIDE FIVE

1 Intro to Scythian Suite

2 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God and the Dance of the Dark Spirits

3 Intro to The Iron Foundry

4 The Iron Foundry, Opus 19

5 The Unforgiven III

LP 3 / SIDE SIX

1 All Within My Hands

2 (Anesthesia) – Pulling Teeth

3 Wherever I May Roam

LP 4 / SIDE SEVEN

1 One

2 Master of Puppets

LP 4 / SIDE EIGHT

1 Nothing Else Matters

2 Enter Sandman

 

   CD 1 

1 The Ecstasy of Gold (Live)

2 The Call of Ktulu (Live)

3 For Whom the Bell Tolls (Live)

4 The Day That Never Comes (Live)

5 The Memory Remains (Live)

6 Confusion (Live)

7 Moth Into Flame (Live)

8 The Outlaw Torn (Live)

9 No Leaf Clover (Live)

10 Halo on Fire (Live)

 

     CD 2

1 Intro to Scythian Suite (Live)

2 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live)

3 Intro to The Iron Foundry (Live)

4 The Iron Foundry, Opus 19 (Live)

5 The Unforgiven III (Live)

6 All Within My Hands (Live)

7 (Anesthesia) – Pulling Teeth (Live)

8 Wherever I May Roam (Live)

9 One (Live)

10 Master of Puppets (Live)

11 Nothing Else Matters (Live)

12 Enter Sandman (Live)

 

DVD / BLU-RAY 

1 Menu (features “Moth Into Flame”)

2 Intro (features “Wherever I May Roam” and “All Within My Hands”)

3 The Ecstasy of Gold (Live)

4 The Call of Ktulu (Live)

5 For Whom the Bell Tolls (Live)

6 The Day That Never Comes (Live)

7 The Memory Remains (Live)

8 Confusion (Live)

9 Moth Into Flame (Live)

10 The Outlaw Torn (Live)

11 No Leaf Clover (Live)

12 Halo on Fire (Live)

13 Intro to Scythian Suite (Live)

14 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live)

15 Intro to The Iron Foundry (Live)

16 The Iron Foundry, Opus 19 (Live)

17 The Unforgiven III (Live)

18 All Within My Hands (Live)

19 (Anesthesia) – Pulling Teeth (Live)

20 Wherever I May Roam (Live)

21 One (Live)

22 Master of Puppets (Live)

23 Nothing Else Matters (Live)

23 Enter Sandman (Live)

24 Credits

25 Behind the Scenes: Making of the Show

26 All Within My Hands Promo

 

DIGITAL FILM

1 Intro (features “Wherever I May Roam” and “All Within My Hands”)

2 The Ecstasy of Gold (Live)

3 The Call of Ktulu (Live)

4 For Whom the Bell Tolls (Live)

5 The Day That Never Comes (Live)

6 The Memory Remains (Live)

7 Confusion (Live)

8 Moth Into Flame (Live)

9 The Outlaw Torn (Live)

10 No Leaf Clover (Live)

11 Halo on Fire (Live)

12 Intro to Scythian Suite (Live)

13 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live)

14 Intro to The Iron Foundry (Live)

15 The Iron Foundry, Opus 19 (Live)

16 The Unforgiven III (Live)

17 All Within My Hands (Live)

18 (Anesthesia) – Pulling Teeth (Live)

19 Wherever I May Roam (Live)

20 One (Live)

21 Master of Puppets (Live)

22 Nothing Else Matters (Live)

23 Enter Sandman (Live)

24 Credits

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020   От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители.        На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година.        Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020 От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители. На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година. Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Автомобили Aug 10, 2020 0