Super Tuning прави победните настройки на Иван Печев

В клас Експерт на Hard Enduro Gorna Malina 2022 Иван Печев финишира първи. Състезателят на HARD Riders Bulgaria е безспорен талант и е готов винаги да побеждава. Успехът обаче се постига и с усилията не само на пилота, но и на целия екип.

Тайната е в помощта на партньорите на тима от Super Tuning. Те се грижат за софтуерните настройки на машините на състезателите от отбора. Мотоциклета КТМ на Иван Пачев бе настроен от Константин Аргиров като за шампион, да побеждава. Това е един от факторите за успеха на пилота.

Надпреварата наистина бе трудна, но тъкмо по перфектната работа на машината по трасето си проличава трудът, положен от екипа за подготовката на Пачев. Заради добре свършената работа, неговият КТМ издържа в тежките условия на кал, дъжд и в едно сериозно ендуро изпитание.

Машината работеше перфектно през цялото състезание, а съчетана с таланта на пилота, той финишира на върха на стълбичката. Затова от HARD Riders Bulgaria благодарят на  Super Tuning. Естествено благодарности има и към основния спонсор на отбора, който е винаги до тях – #Winbet.