Супер модели байкове от Автосалона в София в новия брой 85 на Moto Club

Ден преди Автомобилния салон в София да отвори врати, в разпространителската мрежа е новият брой 85 на списание Moto Club. Списанието ни има много общо с автоизложението, защото салона, защото в залите на Интер Експо Център ще има изложени и мотоциклети от водещи марки.  От тях ще има 6 премиери и още 5 нови модела. На страниците има нещо като пътеводител на посетителя – какво и къде до го търси.

Мотоциклетите са на Honda, Suzuki, Harley-Davidson и на още други марки. Ще има щанд и на най-новата марка на българския пазар – Triumph. За британците правим и отделно представяне, тъй като новият шоурум отвори врати.

Правим и преглед на пазара на мотоциклетите у нас, но правим и аналогия с атаката на британски марки към най-бързо развиващия се пазар, този в Индия. За Азия, но и не само за там е малкият нов модел на BMW G310 GS, който наш човек тества край Барселона.

Прелистихме пожълтелите страници на историята, за да се върнем в първите години на мотоциклетната Гран при и мотоциклетите от бившата ГДР – MZ, които направиха двутактовата революция в шампионата. Как и с кого – ще разберете, като прочетете в списанието. Британците също се включиха в модата за търсене на млади мотоциклетни таланти.  Разказваме за селекцията на Острова за 2017 г., които от следващия сезон ще започнат оспорван шампионат.

Колкото повече наближава края на MotoGP, толкова по-оспорвани стават битките на пистата. Особено в последните европейски стартове, преди турнето на колоната на изток. Нашият шампионат по мотокрос също е интересен и оспорван. Колкото да големите звезди, то отново отворихме нашата рубрика Галерия на шампионите, в която разказваме за двамата носители на короните в мотокроса  Паулс Йонас и Антонио Кайроли, както и в триала – Тони Боу.

Както личи, доста интересни неща има в новия брой. Остава да го вземете и да разлистите страниците му.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *