Sofia Riders организират „Масово нощно каране на мотори 2” на 17 септември Sofia Riders организират „Масово нощно каране на мотори 2” на 17 септември

На 17 септември 2016 година от 22:00 часа в София ще се състои второто издание на Масовото нощно каране в памет на загиналите и пострадали при катастрофи мотористи, съобщи социалната мрежа на мотоциклетистите Riders.Live. Събитието се организира от Sofia Riders (със съдействието на Столична община и СДВР), които канят всички братя и сестри, любители на двуколесните машини, да се включат в инициативата.

Сборен пункт на мотористите ще бъде входът на резиденция Бояна, откъдето внушителното шествие ще премине по бул. „Цариградско шосе”, Софийски университет „Св. Климент Охридски”, бул. „Сливница” , бул. „Царица Йоана”, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” , бул. „Черни връх”, ул. „Стоян Михайловски” и ще завърши пред Ринг Мол на „Околовръстен път”. По време на събитието ще бъдат спазвани всички правила за движение!

„Масовото нощно каране” е може би най-мащабното мотоциклетно мероприятие за годината в столицата след откриването на мото-сезон 2016. То има за цел да събере на едно място максимален брой мотористи, които ще почетат по един нетрадиционен начин паметта на загиналите си и пострадали колеги. Чрез „Масовото нощно каране” мотористите искат да напомнят, че и те са участници в движението, както всички останали. В същото време това безспорно е емоция, която всеки един моторист трябва да изживее.

Стефан Илиев

  • Грую

    18.09.2016 #1 Author

    Заради тез ли глупаци не можах да си почина нощес?

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *