След празниците с новия брой 69 на сп. Moto Club

Точно преди Гергьовден, на 5 май излезе от печат и вече е в мрежата новия брой 69 на списание Moto Club. То не бе Великден, то не бе Гергьовден, то не бяха агнета, шарени яйца и козунаци, а за преглъщане по-леки и по-концентрирани питиета… Някои попътуваха с моторите, други не.
Сега следпразнично ви предлагаме огромно разнообразие от теми в новия брой на Moto Club. „Тъмната страна на Япония“ се настани за два дни пред Националния стадион „В. Левски“ чрез най-новите машини на Yamaha. Можеше да ги тества всеки, който се появи там. Наш приятел пък направи тест на Kawasaki Z800. Може би и д-р Илян Илиев ще ни напише тест на новия скутер Forza 125, след като това е 10-ата му машина от марката Honda – абсолютен рекорд за вярност.
Започна активността на нашите читатели с преживелиците им по време на път. Първият ни пътепис е за Родопите. За пътеписите даваме комплект мотоциклетни гуми Dunlop. Така че сядайте и пишете, дайте и снимки. Не е нужно да сте писатели или журналисти. Само споделяйте впечатленията си при пътуване у нас или в чужбина.
Разказваме ви за два нови екологични електрически возила, които от няколко седмици са на нашия пазар. Това са возилото Airweel S3 и тротинетката E-TWOW. Машинките са уникални и служат както за забавление, така и за работа. Подборности – в броя.
Менъджърът на Harley-Davidson за Югоизточна Европа Гаетано ди Пиаца говори за бъдещето на марката на нашия и на регионалните пазари на Стария континент. Отбелязваме 70-годишнината на Vespa и как бе отпразнуван юбилея нас. Продължаваме разказа си за друг юбилей – 100 години BMW, но в мотоциклетната му част.
Доста, по-точно три състезания минаха от националния календар на писта. Пилотите се постараха за направят всеки старт интересен. Сензации има и в MotoGP, където световният шампион Хорхе Лоренсо загърби Yamaha и от догодина ще кара за Ducati.
Очаква ни тежко метъл лято. Всъщност то вече започна, а първите банди, които ни спохождат са големите трашъри Slayer и Antrax на 31 май. А идват и други!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.