Скорости и технологии в брой 105 в Moto Club

Новият брой 105 на списание Moto Club вече е в разпространителската мрежа. Излезе тъкмо на Преображение.

В темите на списанието са за доста нови модели, висши технологии и високи скорости. Има и информация за благородната традиция на Калашниците МСС които и тази година направиха мото-рок фест и събираха доста пари – над 17 000 лв. за лечението на болно дете.

В същото време продажбите на нови мотоциклети у нас за първите 6 месеца на 2019 г. са почти същите като миналата година. Но може до края на годината да нараснат. За Yamaha това може със сигурност да стане, след като се очакват новите супер спортни машини YZF-R1 и YZF-R1M, които представяме подробно. С подробности пишем и за първия, но не последен електрифициран Harley-Davidson – LiveWire. Той вече влиза в продажба, а ако не догодина, то през 2021 ще дойде и у нас.

Тъй като стана дума за нови технологии, то такива има и при новия модел на каските Arai – Profile V. E, без такава каска, но с Triumph Speed Triple RS наш човек измина над 1500 км по гръцките… планини.

Като стана дума за пазар, то този при пилотите от MotoGP е доста свит. Почти не се търсят звезди, тъй като договорите им изтичат в края на следващия сезон. Затова пък говорим за две други звезди. Едната  – Марко Меландри слиза от сцената и се пенсионира. Другата – бившият световен шампион Щефан Дьорфлингер стана легенда и влезе в Залата на славата на MotoGP.

Както личи, броят е интересен и когато оставите мотора да почива, а вие седнете на приятно прохладно място, можете да разтворите страниците. Брой 105 на Moto Club ще ви предложи приятни неща за четене.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *