ŠKODA AUTO удължава гаранцията за нови автомобили ŠKODA AUTO удължава гаранцията за нови автомобили

През последните седмици много от клиентите на ŠKODA имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции към дилърствата на марката. Причината е в  последиците от пандемията с Covid-19.

Поради тази причина ŠKODA AUTO предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията. Тя е както за стандартната, така и за вече разширената гаранция, като специален жест към тях.

Станислав Пекар, мениджър на Следпродажбено обслужване в ŠKODA AUTO подчертава: „Ние осъзнаваме трудностите, с които се сблъскват нашите клиенти в светлината на настоящата пандемия от Covid-19. Поради това предлагаме тримесечно удължаване на гаранцията. С тази мярка, създаваме яснота в планирането на предстоящите посещения в сервиз при нашите договорни ŠKODA партньори по бърз, удобен и решителен начин.“

Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили на ŠKODA. Изключение са автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е ŠKODA гаранцията или вече закупената разширена ŠKODA гаранция да изтича в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020г.

Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранция. Или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020г., в зависимост от това, кое събитие ще настъпи първо. Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на ŠKODA остават в сила през цялото време на гаранцията.

Ако удължаването на стандартната гаранция от ŠKODA се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане.

Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *