ŠKODA AUTO удължава гаранцията за нови автомобили

През последните седмици много от клиентите на ŠKODA имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции към дилърствата на марката. Причината е в  последиците от пандемията с Covid-19.
Поради тази причина ŠKODA AUTO предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията. Тя е както за стандартната, така и за вече разширената гаранция, като специален жест към тях.
Станислав Пекар, мениджър на Следпродажбено обслужване в ŠKODA AUTO подчертава: „Ние осъзнаваме трудностите, с които се сблъскват нашите клиенти в светлината на настоящата пандемия от Covid-19. Поради това предлагаме тримесечно удължаване на гаранцията. С тази мярка, създаваме яснота в планирането на предстоящите посещения в сервиз при нашите договорни ŠKODA партньори по бърз, удобен и решителен начин.“
Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили на ŠKODA. Изключение са автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е ŠKODA гаранцията или вече закупената разширена ŠKODA гаранция да изтича в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020г.
Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранция. Или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020г., в зависимост от това, кое събитие ще настъпи първо. Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на ŠKODA остават в сила през цялото време на гаранцията.

Ако удължаването на стандартната гаранция от ŠKODA се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане.

Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.