Сезонът на летните гуми – Nokian Tyres предлага безопасност и спокойствие

Скандинавският производител на гуми Nokian Tyres предлага модерна и разнообразна селекция от летни гуми за Централна и Източна Европа. Новото поколение летни гуми се отличава с уникална Dual Zone Safety технология. Тя е специално разработена за променливи летни условия. Технологията, победител в различни тестове за гуми,  първоначално е въведена в моделите за леки автомобили. После е пренесена в SUV и кросоувър сегментите.

Продуктите на Nokian Tyres предоставят отличен комфорт при шофиране и издръжливост. И преди всичко първокласна безопасност и перфектно спокойствие по време на летните пътувания.

По време на слънчевите и красиви летни дни е лесно да се забравят опасностите, свързани с подгизналите от дъжд пътища. Съвсем обичайно,  както и в момента е времето да варира от екстремни горещини до резки валежи.  Усъвършенстваните и щателно тествани премиум летни гуми  дават безопасност,  когато най-много има нужда от нея.

Стабилност и издръжливост за SUV-та

Богатата гама летни гуми на Nokian Tyres е завършена от новите SUV гуми Nokian Powerproof SUV  и Nokian Waterproof SUV. И двата вида са снабдени с технологията Dual Zone Safety,  позната от печелилите различни тестове модели за леки автомобили. Стабилните SUV гуми са проектирани за мощни спортни автомобили и кросоувъри, за прецизно управление и приятно усещане при шофиране.

И двете нови попълнения са оборудвани с униклната технология Aramid Sidewall на Nokian Tyres. Структурата на страницата съдържа изключително здрави арамидни влакна. Това я прави по-издръжлива на внезапни удари или прорези, които иначе биха нарушили целостта ѝ.
Същата технология Aramid Sidewall се използва във всички модели гуми на Nokian Tyres за ванове и кемпери. Продуктовата гама Nokian cLine Van предоставя стабилност, балансирано сцепление и изключителна издръжливост за ванове.

Новият модел Nokian Powerproof SUV е разработен и тестван в сътрудничество с шампиона от Формула 1 Мика Хакинен.Той казва: „В SUV гумите, които ползвам, оценявам качества като стабилност, надеждност и лекота на движение. Nokian Powerproof SUV е възхитителна комбинация от първокласно представяне, изключителна издръжливост и приятно усещане при шофиране. Представя се еднакво добре както при високи, така и при по-ниски скорости, на мокра и суха настилка. Дава ви увереност, което от своя страна е предпоставка за безопасност.“

Убедителни оценки от тестовете

Nokian Powerproof и Nokian Waterproof дават безопасност и надеждност за леки автомобили, движещи се по източноевропейските пътища през лятото. И двата модела се класират добре в настоящите независими тестове на гуми за 2020 г. Оценени са високо заради доброто си спирачно сцепление и много ниско съпротивление при търкаляне.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.