С брой 100 на Moto Club пред новия сезон в MotoGP

Достигнахме и до брой 100 на списание Moto Club. В началото на март, заедно с мартеничките, от няколко дни броят е в разпространителската мрежа. През почивните дни дори тук там се поизчерпа. Причината е в многообразието на теми и най-вече заради предстоящия нов шампионат на най-бързите на две колела в света – MotoGP.

Традиционно, преди началото на всеки сезон ви срещаме с пилотите и отборите в трите класа – MotoGP, Moto2 и Moto3. Естествено и с тези, които ще се борят за титлата. Можем смело да твърдим, че и в трите класа силите са изравнени и има поне трима, четирима и повече кандидати за короната. Подробно информираме и за пистите, на които ще бъде всяко едно състезание. Първото е този уикенд под прожекторите на пистата Лосаил за Гран При на Катар.

За да запазим спортния дух на броя ви срещаме с двама души, свързани с мотоциклетизма в България. Единият е Ангел Караньотов, единственият шампион на три дисциплини у нас – мотокрос, супермото и писта. Другият е Петър Лозанов – основател на фирма Зедмото и едноименния отбор на писта.

Не сме забравили и предстоящото мотоциклетно изложение Moto Expo 2019 в София, в зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) от 10  до 14 април. Отново разказваме за новостите, а по-подробно за премиерите на Harley-Davidson и Triumph. Е, нашето изложение може да не е толкова голямо и с премиери като това в Лондон, в началото на февруари, за което също пишем. Но се надяваме да се увеличат още продажбите на нови мотори. Затова правим и преглед на отчета на АСЕМ – Асоциацията на мотоциклетните производители в  Европа, за новите машини през миналата година.

Е, пожелаваме ви приятно забавление на брой 100 на Moto Club.
Списанието търсете в големите вериги бензиностанции или в електронен формат на сайта e-spisanie.com

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *