Running Wild за първи път ще свирят в България на Midalidare Rock in the wine valley

Пирати ще щурмуват догодина през лятото България. С абордажни саби и здрав метъл за първи път у нас ще свири легендарната метъл група Running Wild.  Under Jolly Roger фронтменът Ролф Каспарек и неговият „екипаж“ ще „вземат на абордаж“ второто издание на Midalidare Rock in the wine valley. Това е вторият хедлайнер след  Judas Priest за фестивала, който ще се състои на 17, 18 и 19 юли 2020 г.

Няма метъл фен по света, който да не се е прехласвал по изпълненията на Running Wild.

Концертите им на живо са страхотни, заредени с невероятна емоция и енергия. Гледал съм ги на живо във Визовице и Вакен, където миналата година бяха хедлайнер. Изпълненията им са уникални.  Running Wild е създадени през 1976 г. в Хамбург, а Ролф Каспарек остава единственият постоянен член до днес. Групата има 16 албума и над 5 милиона продадени копия.

Затова Running Wild се нареждат сред легендите на рок сцената в Европа.

Бандата е известна с това, че никога не следва музикалните тенденции. Музиката им е сурова, неподправена и безкомпромисна. От групата казват: „Ние сме автентични, защото залагаме на истински инструменти, а не експериментираме със синтезатори или други подобни.“

„Ние израснахме с музиката на Running Wild и нямам думи да опиша вълнението си, че те се съгласиха да дойдат в България за първи път и то на нашия фестивал. Лично аз като фен нямам търпение да ги видя на сцената и да чуя най-яките им хитове“, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.
„Running Wild ще открият фестивала на 17-и юли, петък. Както обещахме идеята ни е да надградим и затова още в първия ден качваме група, която идва за първи път в Българи. Running Wild е много е чакана и гарантира истинско неподправено хеви метъл шоу“, разказва Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, организатори на фестивала в долината на виното.
Второто издание на Midalidare Rock in the wine valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Tридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на третия хедлайнер ценните хартийки ще са на цена от 120 лева. Деца до 12 години влизат безплатно!
 
 


One thought on “Running Wild за първи път ще свирят в България на Midalidare Rock in the wine valley

 • 19.11.2019 в 12:27
  Permalink

  We are prisoners of our time
  But we are still alive
  Fight for the freedom, Fight for the right
  We are Running Wild

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.