Rieju дебютира на българския пазар по време на София Мото Експо

Основаната през 1942 година испанска фирма Rieju (Риеху), днес вече е и с официален представител у нас. Марката до скоро беше насочена към производството изцяло на малки улични мотори до 125 куб. см. Това се промени през 2020 г., когато Rieju закупи правата и технологията на производство от фалиралия GASGAS на модела EC 300.


На София Мото Експо ще можете да видите няколко улични модела, както и най-популярния MR300. Той се предлага в три нива на оборудване, а именно Ranger, Racing и Pro. Поради този факт, може да се очаква и при Rieju легендарната здравина на старите мотори Gas Gas.


Днес Rieju стават все по-разпознаваеми с представителства в почти цял свят. Качествата на мотоциклетите от оф-роуд серията MR не остават незабелязани. Много пилоти и любители започват да ги избират пред редица по-известни марки.

Моделът MR 300 Racing, който ще бъде представен на изложението е достоен конкурент на останалите, европейски марки. Rieju e от малкото производители, които все още залагат на карбуратор за своята горивна система. Заедно с окачването от KAYABA, спирачки NISSIN, фабричен стартер + манивела, бутон за смяна на режимите на двигателя, S3 стъпенки, грапава седалка, EXCEL джанти, хомологиран за регистрация и не на последно място конкурента цена, Rieju MR300 сериозно заявява присъствието си на местния пазар.
Всеки, който иска да се запознае на живо с марката, да заповяда на MOTO EXPO от 15 до 19 април 2022г. в Арена Асикс – София.