Randonnе – мотоциклет от Gas Gas за забавление извън пътя

По думите на производителя, Randonné е подходящ за всички типове повърхност –динамичен, надежден, икономичен и лесен за обслужване мотоциклет. Пролетта е сезон, който носи слънце, топлина, а точно затова Gas Gas  разширява гамата на своите байков с най-универсалния  Gas Gas  TX Randonné 200, който е подходящ за всички възрасти.
През 2011  г. Gas Gas   пусна на мотопазара TX 125 Randonné. Моделът винаги е добре приет, заради простотата в експлоатацията, универсоналността на движението извърти. Моделът е приет добре, я през 2014 г.- аз видях разширението, ако от компанията му. Това е нов Randonné 200. Концепцията на байка е същата, но се променя производителността с подобрение на окачването и спирачките,  като подобренията не са само за новия модел, но и за оригиналната версия с обем 125 куб. см. Двигателят на новия модел предлага повече мощност, за да се премине през всяко препятствие, повече въртящ момент и повече тяга. Моделът за 2014 г. има промени и в защитата на двигателя, както и в рамата. Например има ново приспособление Morad за борз монтаж и демонтаж на колелата.
Кормилото е по-малко, има нов мултифункционален дисплей от Trailtech. Електронната система също има някои промени. Монтиран е и заден светодиоден стоп. Новата графика с червено и черно, е съчетана с традиционните цветове на марката от областта Жирона, близо до Барселона.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.