Пролетни настроения с брой 4 на Moto Club

Не е първоаприлски майтап, а си е истински брой с много пролетно настроение. Ха познайте от що идва настроението! Много просто – от факта, че започна сезонът, че по улици и  пътища вече пъплят нашите мото братя, че се чува ревът на машините. А какво по-хубаво от това да тръгнем отново на път! Настроението идва от завъртения първи воаяж по Искърското дефиле до Враца. Но пък ви предлагаме и да си помислите за една по-дълга разходка –  до Лондон, за каквато ни разказа нашият приятел Жоро Янев, който вече е минал по маршрута. Пробвахме в първите слънчеви дни и един „супер” – Yamaha Super Tenere, но не забравихме и „градската мобилност”, защото с костюм и вратовръзка се качихме на класиката Vespa.
Гостува ни и един дявол – Ducati Diavel. Но най ще са доволни почитателите на „калните” машини, защото им разказваме за „Палавата флорентинка” Beta и за френско испанските Sherco. Спортният мотоциклетен сезон също започна със старта на майсторите на супермото в Кюстендил. В тази връзка, калната, искаме да ви напомним, че този месец има два мотокроса от световното първенство, на които сме домакини. Първото е МХ1 и МХ2 в Севлиево на 9 и 10 април, и на 24 април – клас МХ3 в Троян.  На спортните страници става дума и за възраждането на една анатемосана и забравена мотоциклетна дисциплина – спидуея, която е в още „бебешки” вид, но май ще започне да расте. Тръгна и мотоциклетната Гран При с блестящи победи на Honda, но после в Херес палачинката се обърна.
„Камера работи!” Да, пак влизаме в света на киното с приключенията на героите от филма „Като рокерите”.  А пък за метъл маниаците напомняме за яките банди, които ще забиват на   Националния хиподрум в Банкя на фестивала Sonisphere. Истински метъл разгром!
Както личи, има доста интересни неща в новия брой и то за всеки вкус.  

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.