Премиера на албума на Metallica и San Francisco Symphony в San Francisco Chase Center

Днес е премиерата на 2-рия концертен албум на Metallica и San Francisco Symphony в San Francisco Chase Center.
Съвместните концерти S&M2 на Metallica и San Francisco Symphony от 6 и 8 септември, 2019 г. са исторически на много нива. С тях се случва грандиозното откриване на San Francisco Chase Center, което отново обединява бандата и Симфоничния оркестър за първи път от 1999 г. след удостоения с ГРАМИ техен общ проект – албумът S&M. Те представят за първи път първите симфонични версии на оригинални песни, написани и издадени след това.
Разпродадените концерти се радват на 40 000 фенове от близо 70 страни, както и на изключително медийно внимание. Rolling Stone: “Групата доказа, че всичко е възможно; Variety: “Атмосфера, пълна с вълнение”; Mercury News: “Концерт, за който феновете ще говорят десетилетия напред; Consequence of Sound:“Истински празник на Metallica и тяхната музикална доблест.”

Днес емоцията от концертите S&M2 е увековечена в албума на Metallica и San Francisco Symphony: S&M2.

Изданието S&M2 излиза в разнообразни формати – от дигитална версия във всички водещи стрийминг платформи, до 4LP, 2CD, DVD и Blu-ray. Има лимитирани цветни винили 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box с включени ноти, китарни листове, плакати и много други ексклузивни материали. С този дългоочкван релийз, емоцията, наречена S&M2, може да бъде напълно преживяна и от тези, които не са успяли да присъстват на онези 2 незабравими вечери в Chase Center.

S&M2 е забележителен проект в дискографията на Metallica, и в музикален, и във визуален аспект.

Продуциран от Грег Файделман, заедно с Джеймс Хетфилд и Ларс Улрих, концертният албум S&M2 улавя повече от 2 часа и половина, в които Джеймс, Ларс, Кърк Хамет Робърт Трухильо обединяват сили с близо 80 музиканти от Симфоничния оркестър на Сан Франциско. Това е под ръководството на легендарния музикален директор на оркестъра Майкъл Тилсън Томас и диригента Едуин Аутуотър.  Концертният филм излиза в чисто нов вариант, дело на Джо Хътчинг (Through The Never), и аудио-визуалната продукция е пренесена на друго ниво след октомври, 2019-та с над 3 700 кино прожекции в цял свят.

24 thoughts on “Премиера на албума на Metallica и San Francisco Symphony в San Francisco Chase Center

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.