Представиха отбора Ducati Superbike Team за 2014 г. на живо в мрежата

Отборът бе официално представен на фенове, ентусиасти, и медии на живо предаване по Интернет от Ducati Auditorium в Борго Панигале, където е централата на марката.
През сезон 2014 заводският екип на Ducati официално се връща на пистата. Марката е спечелила 31 титли в световния шампионат на супербайк – 17 за конструкторите и 14 за пилотите. Освен това, Ducati ще продължи сътрудничеството си с Feel Racing – логистична и организационна структура, базирана в Креспелано, в провинция Болоня. Връзката бе прекъсната през 2010 г., когато бе последния сезон на участие на базирания в Болоня тим със заводски отбор.
На сцената, при представянето на плановете на отбора и техническите иновации бяха Клаудио Доменикали – шеф на Ducati Motor Holding, Луиджи Далина – генерален мениджър на Ducati Corse, Паоло Чиабати – спортен директор на Ducati Corse, Ернесто Маринели – директор на проекта за SBK и тийм мениджъра Серафино Фоти. Присъствието на толкова важни хора от мениджмънта говори колко е важно за Ducati да изведе своите червени машини отново на пистата в шампионата на супербайк.
На сцената бяха също и двамата заводски пилоти на Ducati Superbike – 26 годишната звезда от Уелс Чаз Дейвис и 24-годишният италианец Давиде Джулиано, който свали покривалото на версията за 2014 г. на 1199 Panigale. На борда на мотоциклетите са и основните спонсори на тима – TIM, Fiamm, Valsir и Diadora.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.