Преди Великден с новия бр. 90 на списание Moto Club

Броени часове преди ней-светлия празник – Възкресение Христово!, в разпространителската мрежа вече е новият брой 90 на списание Moto Club. Така за празниците, докато си почивате от тежките софри, можете да отворите страниците на списанието за да прочетете доста интересни неща. Още повече, че вече открихме и сезона, а пътищата ни мамят да поемем по тях.

Например за българската премиера на новия Softail Sport Glide на Harley-Davidson, който направи премира в България. Други премиери на нови машини, но световни са на „двамата братя“ приключенци на BMW Motorrad – F 750 GS и F 850 GS, както и новия скутер на Honda – Forza Honda – Forza 300.

Пак на наша земя, следващата седмица предстои големият тест на Yamaha, който вече е традиционен. Който пък тръгне да пътува, може да се погрижи за мотоциклета си с нови лампи Osram.

В рубриката Зала на славата ви срещаме с един уникален пилот, който е звезда, без да е ставал шампион – Ранди Мамола. Другите, сегашните звезди на пистата започнаха шампионата от пистата Лосаил в Катар. Разказваме и за спирачките на мотоциклетите в кралската класа, които трябва да са супер ефективни. Край морето, в Поморие пък започна българският спортен сезон с традиционния мотокрос.

Изобщо, има с какво да се забавлявате! Весели празници и приятно четене!

В електронен формат списанието е налично в e-spisanie.com

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *