Пред новия сезон в MotoGP с новия брой 89 на Moto Club

Броени дни остават до началото на новия сезон в мотоциклетната Гран При. По традиция, преди началото на всеки нов сезон, ние от списание Moto Club ви запознаваме с това, което ще се случи по пистите из целия свят. Така е и в новия брой 89 на списанието, което вече е в разпространителската мрежа.

Първият старт от MotoGP е на пистата Лосаил в Катар. За първи в шампионата има толкова много състезания – 19 старта. Освен календара, в правим преглед на съотношението на силите не само във висшия клас, но и в Moto2, и в Moto3. При кралете публикуваме биографични данни за всеки пилот, а в останалите класове списък на състезателите, техните отбори и машини. Така получавате неоценим справочник преди началото на сезона.

Естествено, в списанието не пишем само за предстоящия световен шампионат. Британците направиха една значителна премиера на новия Triumph Speed Triple. От друга страна пък Honda обнови част от своите модели ATV-та, за които ви разказваме обстойно. Предлагаме ви и информация за новите гуми на Bridgestone…

Е, вярваме, че в новия брой има доста интересни неща. Приятно четене!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *