Подобрен и електрифициран: Hyundai разкрива за първи път новата версия на Santa Fe

Hyundai пусна първи изглед към новият Santa Fe. Най-новото поколение на емблематичния SUV на компанията ще се отличава с достоен и харизматичен външен дизайн. Ще има и актуализации на интериорния дизайн, осигуряващи първокласна атмосфера и комфорт.

Изображението на тийзъра разкрива няколко нови дизайнерски функции, включително комбинираната предна решетка съчетани с новите дневни светлини (DRL), като част от новата интегрирана архитектура.

Широката решетка придава на новия Santa Fe смел характер. Геометричният модел на решетката добавя стереоскопичен аспект. Новият T-образен DRL завършва здравия характер и прави новия Santa Fe разпознаваем дори от разстояние.

Наред с други подобрения, Hyundai ще представи и нова електрифицирана задвижваща линия, включително хибридни и плъгин хибридни опции за първи път.

В допълнение, новият Santa Fe ще бъде първият модел на Hyundai в Европа и първият Hyundai SUV в световен мащаб, базиран на изцяло новата платформа на Hyundai от трето поколение. Новата платформа позволява значителни подобрения в производителността, управлението и безопасността, както и електрифициране на задвижващите системи.
Новият Santa Fe ще бъде наличен в Европа от септември 2020 г. Повече информация ще бъде разкрита през следващите седмици.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.