Пилоти на Honda обясняват една обиколка на Лосаил с новия CBR1000RR-R Fireblade SP

С участието на пет от най-бързите пилоти на европейските писти, днес Honda представи серия от он-борд обиколки на пистата Лосаил в Катар. Те бяха  с новия супербайк Honda CBR1000RR-R Fireblade SP.
Филмите, заснети по време на старта на новия мотоциклет, се предлагат на официалните канали на YouTube на Honda. Те включват пилоти както от световни, така и от европейски първенства. Те обясняват как да се направи перфектната обиколка на пистата Лосаил.

Като води най-добрите европейски мотоциклетни журналисти по пистата в Катар, трикратният световен шампион по издръжливост Фреди Форай работи с пилотите от екипа HRC WorldSBK Леон Хаслам и Алваро Баутиста.


Към тях се присъедини  и официалният тестов пилот на HRC за WorldSBK и посланик на Honda Швейцария, Доминк Агертер, заедно със състезателя от HRP Motorsports IDM Алесандро Полите.

Новият Honda CBR1000RR-R Fireblade SP за първи път бе показан на изложението EICMA 2019 през ноември.

Машината вече направи дебют в WorldSBK в първия кръг в Австралия. Това е най-мощният сериен мотоциклет, с атмосферен четирицилиндров редови двигател в света. Новият Fireblade произвежда 160 кВт при 14 500 об/мин. Той разполага с аеродинамика в стил MotoGP и авангарден електронен пакет, включващ водещо на пазара полуактивно електронно окачване Öhlins.
След като прекараха деня в каране на супербайка на пистата Лосаил, пилотите отделиха време да дадат своите мнения за новият Fireblade. Мотоциклетът „Роден за състезания“ започна да пристига при дилърите в цяла Европа от началото на март.
Всички филми могат да бъдат намерени в официалните канали на YouTube на Honda:
www.youtube.com/user/HondaMotorcyclesEU


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.