Peugeot Motocycles разкри гамата си за 2021 г.

Двуколесните и триколесните моторни превозни средства са подходящо решение за придвижване. Особено сега, в контекста на обстоятелствата, в които живеем. Те съчетават свободата на придвижване с възможността да останат безопасни за здравето. Затова Peugeot Motocycles разкри своите модели за 2021 г. Така показа и ангажимента си да отговори на нуждите на всички за градска мобилност.

Ключово през предстоящата година са превозни средства, които отговарят на новите екологични стандарти, с преминаването към Euro 5 по отношение на емисиите отработени газове. От 1 януари 2021 г. цялата гама на Peugeot Motocycles ще съответства на този стандарт с всички свои двигатели – 50 см3, 125 см3 и нагоре. Естествено, без загуба на производителност.

Наред със съответствието на новите стандарти за борба със замърсяването, двигателите ще предлагат и всички предимства, свързани с впръскването на гориво, като автоматичен стартер, по-стабилно спиране, незабавна реакция на двигателя и липса на дим.

От януари към гамата се добавят нови цветове, които засилват връзката с ДНК-то на автомобилите Peugeot. Това ДНК се изразява в отличителен и разпознаваем дизайн, както е при третото поколение на Peugeot Metropolis. Триколесният скутер, произвеждан изцяло във Франция, беше лансиран през септември.

Редица емблематични дизайнерски характеристики постепенно ще се появят при различни модели в гамата на Лъва. Те включват дневни светлини, разположени от двете страни на предните фарове, като лъвски зъби, LED светлини под формата на 3-те нокътя, решетка със спортни отвори, и известните аналогови циферблати за оборотомера.

Peugeot Kisbee 50

Гамата 50 см3 се променя, като се започне с Peugeot Kisbee, най-продавания модел на марката. Скутерът е № 1 по продажби във Франция и Европа в категорията 50 см3.  Той е също третото най-продавано двуколесно превозно средство в Европа във всички категории двигатели.

Всички, неподвластни на времето модели на тази машина от типа „отивам навсякъде“ ще бъдат запазени през 2021 г. Но заедно с оригиналните цветове на гамата Active – Icy White, Rouge Cherry и Pearly Black – вече се предлага и нов цвят Satin Chocolate.

Междувременно две нови версии се появяват в гамата: Streetline и GT. Streetline има специфичен декор и оцветяване в две тоналности сиво и черно, наречено Satin Flash Silver.

Моделът GT, който замества версията RS във всички гами, има спортен вид, който стъпва върху ДНК-то на Peugeot със своето покритие Mad Grey и флуоресцентни акценти. Нов вариант Black Edition се отличава с интензивен черен цвят.

 Ново поколение Peugeot Pulsion

Във версия Active, Pulsion се предлага в един цвят TM Black, оборудван е с черни джанти и контакт 12 V.  Премиум версията Peugeot Pulsion Allure вече има регулируемо челно стъкло заедно с кутия за багаж като стандартно оборудване. По отношение на новите цветове своя дебют прави елегантен, модерен бял сатен, наречен Satin Pearly White.

За 2021 г. Peugeot Pulsion е наличен и в по-спортна GT версия, оборудвана с късо, тонирано предно стъкло и предлагана с избор от цветове Satin Titanium или Midnight Blue.

Peugeot Django, с пълна гама от цветове

Наред с познатия си ретро стил Peugeot Django сега прелива от цветове! И все още носи своя известен номер 55. За феновете на по-спортния вид и за тези, които искат тяхната индивидуалност да изпъква, Peugeot Django Sport сега се предлага в нов монохромен, привличащ погледа цвят Racing Green.

Новият Peugeot Django Bright допълва тази монохромна колекция с искрящ цвят Polar White – в подчертан контраст с двуцветния дизайн на останалата част от гамата.

 Новите цветове за Peugeot Tweet

Характерният с големите си колела Tweet запазва всички свои основни спецификации. Досега наличен във версии 50 cм3 и 125 см3, вече се предлага и с двигател 170 см3. Dark Blue, Antarctica White, Graphite Grey и Jet Black са запазени в палитрата цветове Active, но за 2021 г. е добавена и окраска Daring Red. Този ефектен нов цвят ще добави свежа искра към гамата Active.

Нова версия GT със собствен цвят Onyx Grey Mat и акценти във флуоресцентно жълто върху каросерията и джантите придават на този модел категорично спортен вид.

Peugeot Speedfight 4, малък и спортен

Най-спортният модел в гамата – Speedfight 4, се предлага в един вариант от 50 см3 за 2021 г. и се възползва от нови цветове, включително Iced Grey и Mad Black, във версия Standard. Версията Sportline, носеща още по-спортен дух, се предлага в цвят Mad Black + Flat 6 Red. Други цветови комбинации, предлагани в 2021 г., са Icy White + Caribbean Yellow и Icy White + Pink Gold.

 Новият Peugeot Metropolis

 Миналия септември Peugeot Motocycles представи третото поколение на Peugeot Metropolis, емблематичния триколесен скутер от завода в Мандьор във френския департамент Ду. Мощен, вдъхващ увереност и напълно свързан, той се превърна в очевидния избор за купувачите в първокласния сегмент. Със своите елегантни линии, усъвършенствана свързаност, система Smart Key и технологии, заимствани от автомобилната индустрия (ABS, комбинирана спирачна система отзад/отпред и автоматично включване на аварийни светлини при внезапно спиране), това най-ново допълнение е предшественик на бъдещите подобрения в останалата част от гамата.

Както личи Peugeot Motocycles ще предлага още по-пълна гама и много нови възможности през 2021 г. Целта е да се отговори на нуждите на всеки водач и всяко пътуване, независимо дали в градски или извънградски райони, и да се преоткрие мобилността в населените места. Нашето предложение към вас е обобщено в нашето обещание „Reshape your city life“ (Претвори градския си живот).