Ози Озбърн ще отпразнува новия албум ORDINARY MAN с татуировки и специално парти

На 20 февруари, преди световната премиера на новия албум ORDINARY MAN на Ози Озбърн ще има нещо специално. В повече от 50 града в цял свят ще отворят вратите си за най-мащабното международно събитие за татуировки и listening парти на албум в историята. Ден по-късно носителят на „Грами“ изпълнител/автор и член на Залата на славата на рокендрола ще дава автографи. Това ще стане в Amoeba Records в Холивуд, Калифорния в деня на премиерата на албума – 21-ви февруари.
Феновете, които ще посетят на 20 февруари студиа за татуировки в 50 града в цял свят, ще могат да слушат ORDINARY MAN преди световната премиера на албума. Те ще са сред първите, които ще могат да си изберат от колекцията ексклузивни татуировки, вдъхновени от Ози.

В деня на премиерата на албума Ози Озбърн ще бъде домакин на първото си in-store събитие от 10 години насам.

То ще бъде в Amoeba Records. Желаещите да се включат трябва да закупят албума, наличен на CD, LP или picture disc (грамофонен запис с обложката на албума), от магазина в Amoeba Холивуд на 21 февруари.

ORDINARY MAN е първият солов албум на Озбърн от 10 години насам.

Студийният проект е записан в Лос Анджелис и включва продуцента Андрю Уот на китари, Дъф Маккагън от Guns N’ Roses на бас китара и Чад Смит от Red Hot Chili Peppers на барабани. Освен основния бенд, албумът съдържа звездни колаборации с част от приятелите на Ози. Това са Елтън Джон, Слаш, Пост Малоун и Том Морело.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.