Напомняме ви, че излезе новия брой 106 на Moto Club

От две седмици в разпространителската мрежа е новият брой 106 на списание Moto Club. Наши читатели ни напомниха, че не сме пуснали анонс за това, какво има на страниците на броя. Други пък написаха, че на много места е свършил.
Та ето за какво пишем в новия брой.
Първо за нарастващите продажби на мотоциклети с 9,1 % за първите 6 месеца на годината. За бума на пазара допринасят и новите модели, за които става дума.
Премиера направиха двама братя – уникални мотоциклети Triumph Rocket 3 R и Triumph Rocket 3 GT. Като сме започнали с британски машини, то продължаваме Norton Atlas Nomad, който е един от най-атрактивните модели на възродената марка.
Непозната е и италианската машина Fantic Caballero Rally 500. Не се продава у нас, но е доста популярна сред любителите на приключенията. Тествахме новия супер круизър Honda GL 1800 Gold Wing. Лимузината при мотоциклетите ни разходи до морето и обратно в най-активния плажен месец август.
От този свят си отиде Волният Ездач – Питър Фонда. Глобалния филмов хит „Easy Rider“ се смята за един от най-великите, правени някога за мотористи.
Естествено, спортът на световните писти се концентрира в MotoGP и WorldSBK. Но не забравяме и нашите майстори пистари, който също правят шоу на висока скорост. Разказваме и за двама световни шампиони в мотокроса – Тим Гайсер в MXGP и Хорхе Прадо в МХ2.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.